N'Kufo: "Logisch dat ik vaker scoor"

11 december 2006, 07:10

Met dertien doelpunten is hij momenteel de nummer twee op de lijst van meest scorende spitsen in de Nederlandse competitie:

Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/blaise-n-kufo">Blaise N'Kufo. De Zwitser is bezig met zijn derde seizoen in Tukkerse dienst, maar toont zich scherper en dodelijker dan ooit. Ter vergelijking: vorig seizoen scoorde hij in totaal twaalf keer. 

Toch is N'Kufo zelf allesbehalve verbaasd over zijn productie. "Als team spelen we aanvallender dan vorig seizoen, we zijn meer op de helft van de tegenstander", legt hij uit. "Ik krijg meer kansen, dus is het logisch dan ik meer scoor."

Tegen Willem II was N'Kufo liefst drie keer trefzeker, waarmee hij de complete productie van FC Twente voor zijn rekening nam. Dat is lekker, geeft hij toe. "Voor een spits is het belangrijk om te scoren. Het geeft zelfvertrouwen, waardoor je beter gaat spelen. Vorige week tegen NAC Breda speelde ik niet mijn beste wedstrijd, daarom was ik tegen Willem II extra gebrand om iets te laten zien. Prachtig als het dan ook lukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen