Zoetebier woest op Braamhaar

Koen Freriks
26 november 2006, 18:51

NAC Breda-keeper Edwin Zoetebier was na afloop van het duel met Roda JC (3-1 verlies NAC) woest op de arbitrage. De goalie vond dat hij bij de gelijkmaker werd gehinderd door Roda JC-aanvaller Andres Oper. Ook vond hij dat Leonardo niet eerlijk behandeld werd door scheidsrechter Eric Braamhaar.

"De bal komt uit de lucht en ik kan er niet bij omdat Oper met zijn handen gespreid tegen me aanstaat. Dan hoort de arbiter toch af te fluiten? Door dat doelpunt kantelde de wedstrijd. Het was simpelweg een overtreding en in mijn ogen daarom geen terechte treffer", vertelt hij tegenover FCUpdate.nl.

De routinier nam het ook op voor Leonardo. De creatieve spits dook vaak snel naar de grond en kreeg enkele tikken van Roda JC-spelers. "Leonardo heeft een slechte naam bij het publiek. De scheidsrechter gaat daar niet goed mee om. Want hoe vaak kreeg hij van Kah en Saeijs wel niet een behoorlijke schop omdat hij simpelweg hun te snel af was. Daar moet de scheids ook voor fluiten, maar laat dat vreemd genoeg na. Belachelijk. Oké, hij gaat wel eens wat gemakkelijk naar de grond, maar trek daar dan ook geel voor. Dit is namelijk niet eerlijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen