Luirink kent geen angst bij rentree

Ger
10 november 2006, 09:40

Het bekerduel van Jong AZ tegen SC Genemuiden (8-1) markeerde donderdagavond de rentree van Gijs Luirink. De verdediger stond bijna acht weken aan de kant vanwege een jukbeenbreuk.

"Als je twee maanden niet hebt gespeeld, dan voelt dit wel even raar aan", aldus Luirink op de website van AZ. "Ik heb wel een paar keer meegetraind met de groep, maar dat waren door het drukke programma vrij rustige trainingen en niet te vergelijken met een echte wedstrijd. Ik mis nu nog ritme en ben blij dat ik volgende maandag opnieuw met Jong AZ kan meedoen. Dan zal ik wellicht al wat langer kunnen spelen en zo verder kunnen opbouwen."

Luirink, die de jukbeenbreuk opliep tijdens een kopduel in de wedstrijd met FC Twente, speelde tegen Genemuiden zonder vrees. "In de eerste minuut kwam er al een hoge bal en daar ging ik gewoon heen. Pas achteraf bedacht ik dat dit het eerste echte kopduel was in een wedstrijd en was ik opgelucht dat het goed ging. De overige luchtduels ging vervolgens allemaal goed, echt angst heb ik nooit gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen