Schalke herenigt broers Altintop

21 oktober 2005, 14:41

De gebroeders Altintop zullen volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer in één team spelen. De trefzekere aanvaller Halil Altintop, die momenteel uitkomt voor Kaiserslautern, zou volgens berichten in de Duitse media na dit seizoen verhuizen naar Schalke '04. In Gelsenkirchen zou Halil herenigd worden met zijn tweelingbroer Hamit, die sinds enkele jaren uitkomt voor de Köngsblauen.

Halil Altintop, geboren in Gelsenkirchen, geldt dit seizoen als dé ontdekking van de Bundesliga. De Turk is met tien doelpunten topscorer in de Duitse Bundesliga en heeft de clubs voor het uitkiezen. Ook Bayern München en Borussia Dortmund zouden de 22-jarige Altintop graag willen inlijven, maar naar verluidt heeft Schalke inmiddels al een principe-akkoord met de aanvaller van Kaiserslautern.

Het contract van Altintop bij Kaiserslautern loopt aan het eind van dit seizoen af, waardoor hij transfervrij is. Bij Schalke moet Altintop de opvolger worden van Ebbe Sand. De Deen keert na dit seizoen terug naar zijn vaderland. Tweelingbroer Hamit Altintop baarde eerder dit seizoen opzien door een fantastisch doelpunt te maken in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan (2-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen