FC Utrecht legt Fortuné langer vast

FC Utrecht legt Fortuné langer vast

10 oktober 2006 – FC Utrecht gaat verder met Marc-Antoine Fortuné. De ploeg uit de Domstad heeft de optie in het contract van de Franse spits gelicht, waardoor hij nu tot medio 2009 aan de club verbonden is. Het oude contract van Fortuné, die medio 2005 overkwam van Stade Brest, zou aan het eind van het huidige seizoen aflopen.

"De periode dat wij de optie in zijn contract konden lichten loopt nog tot april 2007, maar wij wilden Marc-Antoine de waardering geven door naar hem het vertrouwen uit te spreken en nu al de optie te lichten. Iedereen kan zien hoe sterk hij op dit moment speelt, een goede ontwikkeling dus", zegt voorzitter Jan Willem van Dop over de contractverlenging van de Franse aanvaller, die vorig seizoen in 31 wedstrijden zes keer wist te scoren.

"Na een wat stroef verlopend eerste seizoen lijkt hij nu alle schroom van zich af te hebben gegooid", vult trainer Foeke Booij zijn voorzitter aan. "Hij speelt nu wekelijks op een heel hoog niveau en neemt een belangrijke positie in binnen het team. Als spits scoort hij regelmatig, bovendien verzorgt hij de nodige assists. FC Utrecht kan nog veel plezier beleven aan Marco", aldus de oefenmeester.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 27 februari 2020

  2. woensdag 26 februari 2020