Van Leerdam terug bij FC Eindhoven

9 oktober 2006, 17:44

Een illusie armer is Ilja van Leerdam weer teruggekeerd bij FC Eindhoven. De middenvelder vertrok deze zomer uit het Jan Louwers Stadion, in de hoop een mooie nieuwe club te vinden. Dat liep echter anders. Van Leerdam slaagde er nergens in om onderdak te vinden, waardoor hij toch weer teruggekeerd is bij de club waarvoor hij vorig seizoen 36 duels speelde.

Van Leerdam zocht dit weekend telefonisch contact met Eindhoven-trainer Louis Coolen. Dit gesprek verliep blijkbaar goed, want vandaag meldde de middenvelder zich op het trainingsveld van de Brabantse eerstedivisieclub. De 28-jarige Van Leerdam zal in ieder geval deze week meetrainen, waarna besloten zal worden of de samenwerking nieuw leven in geblazen kan worden. 

In het verleden stond Van Leerdam ook al onder contract bij Helmond Sport en De Graafschap. Eerder deze zomer was hij onder meer op proef bij FC Den Bosch en MVV, maar het kwam niet tot een transfer. MVV wilde hem weliswaar vastleggen, maar kon niet meer dan een amateurcontract aanbieden. Gezien de reglementen van de KNVB is het voor Van Leerdam echter niet toegestaan om in dit stadium van de competitie ergens een amateurcontract te tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen