Portugese bond wil Gil Vicente schorsen

25 september 2006, 15:21

Gil Vicente dreigt haar proflicentie te verliezen. De ploeg weigerde zondag in actie te komen in het competitieduel met Trofense, uit protest tegen het feit dat de ploeg is teruggezet naar de eerste divisie van het Portugese voetbal. Aangezien het al de derde keer is dat Gil Vicente niet op komt dagen voor een wedstrijd, dreigt de Portugese bond de club nu te schorsen.

Gil Vicente werd enige tijd geleden teruggezet naar de eerste divisie, omdat het vorig seizoen een speler had opgesteld die niet speelgerechtigd was. De Noord-Portugese ploeg is woedend over deze straf en probeert via alle mogelijke kanalen de straf aan te vechten. De clubleiding van Gil Vicente is er nog altijd overtuigd van haar gelijk, waardoor het haar elftal verbiedt om wedstrijden te spelen in de eerste divisie. 

Afgelopen zondag kwam Gil Vicente alweer voor de derde keer dit seizoen niet opdagen voor een wedstrijd, tot afgrijzen van de Portugese bond. De bond dreigt Gil Vicente nu voor één tot vijf jaar uit te sluiten van het profvoetbal. Wordt vervolgd...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen