'Tuchel wil al drie nieuwe spelers, slecht nieuws voor Gravenberch'

27 maart 2023, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sinds vrijdag is Thomas Tuchel de vervanger van Julian Nagelsmann bij Bayern München, maar de Duitse trainer heeft nu al een aantal spelers op het verlanglijstje staan. Daar zit ook een mogelijke concurrent voor Ryan Gravenberch bij.

De Duitse trainer werd in oktober nog ontslagen bij Chelsea, maar ziet daar nog wel een aantal spelers die van waarde kunnen zijn bij Bayern. Mateo Kovacic en Edouard Mendy zouden volgens Calcio Mercato samen met Federico Chiesa op het verlanglijstje staan bij Tuchel.

Kovacic is net als Gravenberch een middenvelder en dus krijgt de Nederlander mogelijk nog wat concurrentie erbij. De Kroaat was bij Chelsea een vaste waarde van Tuchel en zou een goede aanvuling zijn op Goretzka, Kimmich, Musiala en andere middenvelders. Mendy moet de concurrentie verhogen bij de doelmannen, waarbij niet bekend is hoe en wanneer de geblesseerde Manuel Neuer weer terugkomt bij Bayern. Op dit moment is Yann Sommer de keeper van Der Rekordmeister, maar hij voldoet niet aan de verwachte prestaties. Tuchel ziet liever zijn eerste keeper van Chelsea onder de lat.

Lees ook: 'Tuchel wil al drie nieuwe spelers

Als laatste speler wordt Juventus-aanvaller Federico Chiesa genoemd. De aanvaller speelde in Italië nog samen met Matthijs de Ligt en kan nu herenigd worden met de Nederlander. De Italiaan is zeer geliefd bij Juventus, maar door de problemen in Turijn en de mogelijkheid om volgend jaar niet in Europa te spelen, kunnen de deuren voor hem openen om te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tüchel pakt lekker door zoals het hoort. Doorselecteren, moeten Ajax en PSV ook doen. Ik ga nu met meer belangstelling naar de Bayern wedstrijden kijken. Mendy is niet zo'n topper.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gravenbergh zei eerder in een interview: "Bayern is een mooie club" ha ha. Overigens was te verwachten dat Gravenbergh niet zou slagen bij Bayern, hij behoort tot die groep spelers die door onze media overgehypt werd. Bij Ajax was qua doelpunten zijn rendement laag.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GOUW terug naar ajax

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen