Kane op weg naar Ten Hag? "Weet zeker dat dit door zijn hoofd spookt"

27 maart 2023, 10:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Harry Kane moet serieus nadenken over een vertrek bij Tottenham Hotspur. Dat is de mening van Steven Gerrard en Joe Cole. De oud-internationals van Engeland zouden het enorm zonde vinden als de aanvoerder van de nationale ploeg nooit een hoofdprijs gaat pakken in clubverband.

Kane kroonde zich deze interlandperiode tot topscorer aller tijden van Engeland. Hij vond het net tegen Italië en Oekraïne. Rond die wedstrijden ging het echter vooral over zijn toekomst in clubverband. "Hij staat voor een belangrijke beslissing in zijn loopbaan", aldus analist Steven Gerrard bij Channel 4. "Ik heb zelf ook in die situatie gezeten. Dan vraag je jezelf af: is mijn team wel goed genoeg om prijze te pakken? Ga ik hier alles uit mijn carrière halen?"

Gerrard bleef zelf uiteindelijk bijna zijn volledige loopbaan bij Liverpool, op een korte periode bij LA Galay na. Hij won met The Reds onder meer de Champions League en toenmalige UEFA Cup. "Toch was het voor mij iets anders", bekende Gerrard na de overwinning van Engeland. "Ik wist dat een prijs pakken met Liverpool meer voor me zou betekenen dan ergens anders voetballen. Ik kan hem dus eigenlijk geen advies geven. Maar ik weet zeker dat dit door zijn hoofd spookt."

Tottenham Hotspur

Kane (29) ligt nog tot medio 2024 vast bij Tottenham Hotspur. Hij speelt al sinds 2004 voor de Londenaren, maar een hoofdprijs bleef vooralsnog uit. De afgelopen jaren werd hij al gelinkt aan Manchester City, Manchester United en Bayern München. Joe Cole, die zelf jaren bij Chelsea en Liverpool speelde, denkt dat de 82-voudig international een vertrek moet overwegen. "Het zou echt bespottelijk zijn als hij, als een van de beste spelers ooit voor zijn land, geen hoofdprijs gaat winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen