Saka maakt met magisch moment bij Engeland grote indruk op Van Halst

26 maart 2023, 19:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bukayo Saka begint zijn reputatie bij Engeland steeds verder op te bouwen. De nog altijd 21-jarige buitenspeler van Arsenal leverde in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne eerst een panklare assist op Harry Kane, waarna hij nog geen vijf minuten later zelf de 2-0 voor zijn rekening nam. Op schitterende wijze draaide Saka weg bij zijn tegenstander en schoot hij de bal in de verre kruising, waardoor hij met de wereldgoal van Kazachstan mag strijden voor de goal van het weekend.

Ook de commentator van Ziggo Sport was diep onder de indruk. "Wembley gaat staan. Terecht, denk ik", zei hij. "Kan je een bal beter raken dan Saka doet? Ik denk het niet." In de studio genoot Jan van Halst eveneens. "Dit was een soort van bevrijding voor hem. Hij had een paar keer balverlies en was een beetje ongelukkig."

"Het is een jonge gozer en een fantastische speler", ging Van Halst verder. "Je ziet wat dit doet met een jonge speler. Hij gaf al een goede assist en maakt een schitterend doelpunt. Na zo'n goal ben je eigenlijk al klaar met de wedstrijd", lachte de analist. "Saka is de toekomst van het Engelse voetbal."

Zie ook: BOOM! De wereldgoal van Kazachstan die Denemarken slachtte

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen