Nog meer goed nieuws voor Oranje: derde herstelde speler sluit aan

26 maart 2023, 12:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na Matthijs de Ligt en Bart Verbruggen is ook Cody Gakpo weer aangesloten bij de selectie van het Nederlands elftal. De 23-jarige aanvaller van Liverpool behoorde tot het groepje van vijf spelers dat door een virusinfectie de wedstrijd tegen Frankrijk noodgedwongen moest overslaan.

De Ligt en Verbruggen sloten zaterdagmiddag aan bij de Oranje-selectie. Zij misten net zoals Gakpo, Joey Veerman en Sven Botman de ontmoeting met Frankrijk vanwege ziekte. Waar drie van de vijf spelers zijn teruggekeerd, lijkt voor Veerman en Botman de interlandperiode er definitief op te zitten nu zij de laatste training voor het duel met Gibraltar missen.

Artikel gaat verder onder video

Ten opzichte van het duel met Frankrijk heeft Ronald Koeman ook de beschikking over Denzel Dumfries, die terugkeert van een schorsing. Lutsharel Geertruida (hamstringblessure) en Stefan de Vrij (op handen zijnde gezinsuitbreiding) zijn daarentegen afgevallen.

Het Nederlands elftal neemt het maandagavond in De Kuip op tegen Gibraltar. Koeman zal deze zondagmiddag vooruitblikken op de EK-kwalificatiewedstrijd. De persconferentie gaat na de training, rond 14.00 uur, van start.

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd lekker tegen het lastige gibraltar thuis

ronaldsahasrara25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pfff, wat een geluk. Je moet er niet aan denken dat ze ook niet tegen het altijd lastige Gibraltar konden meespelen. Een inktzwart scenario valt gelukkig nu weg! ps. The All time topscorer van Gibraltar staat op ......... 4 doelpunten😂

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongens 'scheten' hem gewoon even letterlijk voor Frankrijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen