Boodschap Balotelli verbaast Mancini: "Misschien doelt hij op zichzelf?"

26 maart 2023, 09:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roberto Mancini heeft gereageerd op de sneer van Mario Balotelli. De 32-jarige spits haalde zaterdag op Instagram uit naar de Italiaanse bondscoach.

Balotelli uitte zijn onvrede over een uitspraak van Mancini. De keuzeheer stelde kortgeleden dat Italië met een spitsenprobleem kampt, waar Balotelli het absoluut niet mee eens is.

'Er zijn genoeg spitsen in Italië en die zijn fit, geloof me', schreef Balotelli. 'Spijt is het gevoel van zij die niet willen leren en er pas achterkomen als alles voorbij is, of er simpelweg nooit achterkomen.'

Artikel gaat verder onder video

Op de persconferentie richting het duel Malta werd Mancini geconfronteerd met de woorden van Balotelli. "Wat moet ik tegen hem zeggen? Ik ben blij dat de spitsen er zijn. Ik weet niet waar hij het over heeft. Misschien doelt hij op zichzelf? Ik hou te veel van hem. Hopelijk kan hij echt fit worden."

De huidige Italiaanse selectie herbergt met Gianluca Scamacca, Wilfried Gnonto and Mateo Retegui drie spelers die in de spits uit de voeten kunnen. Ciro Immobile mist door een blessure de start van de EK-kwalificatiereeks.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen