Mario Balotelli komt op Instagram met boodschap voor Roberto Mancini

25 maart 2023, 13:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De uitspraken van Roberto Mancini over een Italiaans spitsenprobleem zijn niet goed gevallen bij Mario Balotelli. De 32-jarige spits heeft op Instagram uitgehaald naar de bondscoach.

Mancini deed recent zijn beklag over zijn 'beperkte opties' in de punt van de aanval. Gianluca Scamacca, Wilfried Gnonto and Mateo Retegui zijn de spelers van de huidige selectie die in de spits uit de voeten kunnen. Ciro Immobile mist door een blessure de start van de EK-kwalificatiereeks.

'Er zijn genoeg spitsen in Italië en die zijn fit, geloof me', reageert Balotelli op de woorden van Mancini. 'Spijt is het gevoel van zij die niet willen leren en er pas achterkomen als alles voorbij is, of er simpelweg nooit achterkomen.'

De 32-jarige Balotelli is niet meer in beeld bij de Italiaanse ploeg. De flamboyante spits speelde in 2018 zijn laatste interlands. Op dit moment is hij in dienst van FC Sion, waarvoor hij vijf doelpunten in veertien competitiewedstrijden heeft gemaakt.

Italië begon de EK-kwalificatiecyclus deze week met een 1-2 nederlaag tegen Engeland. Retegui, spits van het Argentijnse Club Atlético Tigre, maakte het enige Italiaanse doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja zoeits dacht ik ook..maar hij is pas 32 dus wil nog niet stoppen maar ik zie balotelli ook niet meer terug keren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen