Tyrell Malacia vertelt welke twee teamgenoten hij in het bijzonder dankbaar is

25 maart 2023, 12:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tyrell Malacia voelt zich na een klein jaar helemaal thuis bij Manchester United. Dat is mede te danken aan Marcus Rashford en Luke Shaw, zo vertelt hij in een interview met het clubkanaal.

Malacia maakte afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Manchester United. Hoewel de linkervleugelverdediger onder Erik ten Hag niet verzekerd is van een basisplaats, is Malacia tevreden over hoe zijn eerste seizoen in Engelse dienst verloopt.

Rashford is een van de spelers die Malacia helpt. "We geven elkaar energie, praten veel met elkaar en zitten naast elkaar in de kleedkamer", vertelt de Oranje-international aan het clubkanaal. "We hebben een goede band. Dat is belangrijk en zie je terug op het veld."

Ook Shaw, Malacia's concurrent voor de linksbackpositie, steekt hem de helpende hand toe. "Het is hetzelfde als bij Marcus: we hebben een goede band en praten veel met elkaar. Hij is hier al een tijdje en weet hoe alles werkt, zowel binnen de lijnen als op de club. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij hem terecht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen