Opstelling Frankrijk: grote sterren in actie tegen Oranje

24 maart 2023, 19:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van Oranje-oppontent Frankrijk is bekend. De verliezend WK-finalist treedt met enkele wereldtoppers aan de aftrap tegen de formatie van Ronald Koeman. Kylian Mbappé zal voor het eerst de aanvoerdersband dragen namens Les Bleus.

Karim Benzema, Raphaël Varane en Hugo Lloris beëindigden hun interlandloopbaan na de verloren WK-finale tegen Argentinië. Daardoor moest bondscoach Didier Deschamps op zoek naar vervangers van de drie sterkhouders, die logischerwijs alle drie ontbreken in de selectie voor het EK-kwalificatieduel met Nederland.

Zo verdedigt AC Milan-goalie Mike Maignan het doel voor de Fransen na het vertrek van Lloris. Randal Kolo Muani, de man die in de WK-finale de winnende goal op zijn schoen had, begint in de voorhoede samen met Mbappé en Kingsley Coman. Ook grote namen als Antoine Griezmann, Dayot Upamecano en Aurélien Tchouaméni beginnen aan de aftrap tegen het Nederlands elftal.

De volledige opstelling: Maignan, Koundé, Konaté, Upamecano, T.Hernandez, Griezmann, Tchouaméni, Rabiot, Coman, Kolo Muani, Mbappé (C)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen