'Ajax kan komst Nagelsmann vergeten: de coach kan direct weer aan het werk'

24 maart 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Julian Nagelsmann lijkt niet te hoeven vrezen over een langdurige periode zonder club. De trainer, die vrijdagavond werd ontslagen door Bayern München, is volgens Daily Telegraph-correspondent Matt Law in gesprek met Tottenham Hotspur over een nieuwe trainersklus. Eerder werd Ajax genoemd als mogelijke nieuwe club van Nagelsmann.

Een trainerswissel bij Tottenham mag geen verrassing wezen. Het rommelt namelijk al langere tijd bij de Spurs. Trainer Antonio Conte ligt onder vuur en is volgens het Engelse The Evening Standard de laatste dagen niet op het trainingsveld verschenen. De Londenaren werden in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door AC Milan en staan in de competitie op een vierde plaats.

Nadat Spurs de afgelopen speelronde 3-3 speelde tegen hekkensluiter Southampton, leek de positie van Conte helemaal onhoudbaar geworden. De oefenmeester was na die wedstrijd ontzettend fel tegen zijn selectie. "We zijn geen team. We zijn elf spelers die het veld op gaan. Ik zie egoïstische spelers, spelers die elkaar niet willen helpen en niet met hun hart spelen", sprak Conte.

Verrassend ontslag

Bayern München bevestigde vrijdagmiddag het vertrek van Nagelsmann op de clubkanalen. Al voordat het nieuws officieel was, draaide de geruchtenmolen over een nieuwe trainersklus al op volle toeren. Het ontslag van de 35-jarige oefenmeester kwam enigszins onverwacht. Bayern bereikte onlangs de kwartfinale van de Champions League nadat het te sterk was voor de sterren van Paris Saint-Germain. In de competitie verloor Der Rekordmeister afgelopen weekend van Bayer Leverkussen (2-1) en zakte daardoor af naar de tweede plaats. Thomas Tuchel is aangesteld als opvolger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 is het al 1 april???.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen