'Gravenberch bij topclub genoemd als alternatief van Bellingham'

21 maart 2023, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Gravenberch kan deze zomer mogelijk vertrekken naar Liverpool. Al ligt de prioriteit van de Engelse ploeg op competitiegenoot Jude Bellingham. Er zit een enorm prijskaartje aan de speler van Borussia Dortmund en Gravenberch is het goedkopere alternatief voor The Reds.

Een eventuele transfer van Gravenberch naar Anfield wordt in overweging genomen door Liverpool, meldt The Athletic. Het is 'zeker aannemelijk' dat de oud-Ajacied richting Engeland vertrekt om daar ploeggenoot te worden van Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Naast Gravenberch is ook Mason Mount een alternatief voor Bellingham.

Volgens The Athletic lijkt het voor Liverpool lastig te om Bellingham over te nemen, de Engelsman moet 125 miljoen euro gaan kosten. Gravenberch is bijna honderd miljoen goedkoper, want aan de Nederlander hangt een prijskaartje van ongeveer dertig miljoen euro. Gravenberch ligt nog wel tot de zomer van 2027 vast bij Bayern München.

Lees ook: Ten Hag krijgt uitstekend nieuws over Van der Beek bij Manchester United

Moeizaam seizoen

Afgelopen zomer verliet Gravenberch Ajax voor Bayern München, maar dat gaat het nog niet zo als gehoopt. De middenvelder heeft nog maar 306 minuten in de benen en miste in deze periode ook nog eens het WK in Qatar. Gravenberch heeft dit seizoen één keer gescoord en dat was in de DFB Pokal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede speler snel terug naar ajax

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen