'Feyenoord moet vrezen voor bliksemvertrek Giménez'

21 maart 2023, 11:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord dreigt Santiago Giménez na één seizoen al kwijt te raken. De spits staat op de lijst bij het Benfica van Roger Schmidt. De oud-coach van PSV ziet de Mexicaan graag naar Lissabon komen, maar heeft ook concurrentie van Sevilla.

Giménez moet de mogelijk vertrekkende Gonçalo Ramos vervangen bij Benfica, meldt het Portugese Record. De huidige spits van Benfica moet miljoenen euro's gaan opleveren en dus kijkt de Portugese club al rond naar een vervanger.

Benfica is niet de enige ploeg met interesse voor Giménez, eerder werd Sevilla al genoemd. De Mexicaans international ligt nog wel vast tot de zomer van 2026, dus hangt er een flink prijskaartje aan Giménez. De zaakwaarnemer van de spits sprak eerder al wel uit dat Giménez graag bij Feyenoord zou blijven.

Lees ook: Advocaat werkte met Geertruida aan zijn stotteren: "Maar dat schijnt heel moeilijk te zijn"

Na de winterstop is Giménez de eerste spits bij Feyenoord, nadat hij voor de winterstop nog de vaste stand-in van Danilo was. De 21-jarige speler kwam voor vier miljoen euro over van Cruz Azul en bewijst zijn waarde met acht doelpunten in zijn laatste elf optredens, waaronder een doelpunt in de Klassieker tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met de inkomsten van de CL houden ze staf en team bij elkaar. Misschien 1 of 2 versterkingen in de breedte Misschien als daad van medelijden Berghuis terug kopen zodat hij toch nog prijzen kan pakken :) (doe maar niet)

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ze genoeg betalen prima. Zo zit het voetbal in elkaar . En zo groei je ook als club

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja precies. En met Jorgensen hebben we ook een voorbeeld wat er kan gebeuren als je een spits niet laat gaan als er een goed bod voorbij komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen