'Bom barst bij Frankrijk richting Oranje: Griezmann dreigt per direct te stoppen'

21 maart 2023, 10:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Antoine Griezmann dreigt vlak voor de wedstrijd met Nederland te stoppen bij de nationale ploeg van Frankrijk. De aanvaller is 'verbaasd en teleurgesteld' dat Kylian Mbappé tot aanvoerder is verkozen door bondscoach Didier Deschamps. Dat zorgt voor een opmerkelijke rel bij de vice-wereldkampioen. 

Griezmann had gehoopt dat, na het afscheid van aanvoerder Hugo Lloris en vice-aanvoerder Raphaël Varane, hij de aanvoerder zou worden, maar daar heeft Deschamps geen boodschap aan. Daarom is Griezmann erg in dubio over het vervolg van zijn loopbaan bij Frankrijk, meldt Le Figaro. Hij zou zelfs overwegen om per direct te stoppen, omdat Griezmann met zijn 32 jaar (vandaag geworden) een van de meer ervaren spelers is. 

Mbappé is nog vrij jong, maar mag van Deschamps nu al het stokje van Lloris overnemen. De aanvaller heeft wel al veel gepresteerd bij de nationale ploeg, de superster won het WK en werd in december nog tweede op het mondiale toernooi. Frankrijk verloor deze finale na penalty's van Argentinië, na een eerdere heldenrol voor Mbappé. Door die prestaties heeft Deschamps het vertrouwen in Mbappé, die bij Paris Saint-Germain ook al eens de aanvoerdersband droeg. 

Lees ook: Ronald Koeman haalt na blessurenieuws Joey Veerman bij Oranje

Vrijdag tegen Oranje

Vrijdag is Frankrijk de tegenstander van Oranje en Ronald Koeman hoopt natuurlijk te profiteren van de situatie bij de Fransen, waar de toekomst van Deschamps na het wereldkampioenschap ook al een hot item was. Al heeft de bondscoach van Nederland ook de nodige problemen, want Frenkie de Jong en Steven Bergwijn zijn niet beschikbaar in de komende interlands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nederland moet oppassen dat ze straks niet met vette cijfers gaan verliezen. We zijn niet echt op ons sterks qua elftal

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rare jongens die voetballers. Al zoveel poen verdient en nog willen laten zien dat je de grootste hebt.........uuuhhhh bent ! 😇

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou zo'n idioot die z'n haren roze durft te verven ook geen aanvoerder maken. Dus laat hem maar gaan als hij daarmee zou gaan dreigen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen