Twee andere gezichten bij Oranje, analisten kraken Ajacieden | FCUpdate Recap

21 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 19 maart.

De Jong en Bergwijn melden zich af; Koeman kiest opmerkelijke vervanger van aanvaller

Frenkie de Jong heeft zich afgemeld bij het Nederlands elftal. De middenvelder van FC Barcelona kwam niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Real Madrid. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat hij twee weken rust moet houden. Joey Veerman neemt zijn plek in de selectie over. Donyell Malen is de vervanger van de afgehaakte Steven Bergwijn. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Koeman wilde eigenlijk een andere vervanger van Frenkie de Jong oproepen

Het lijkt erop dat Jordy Clasie de eerste beoogde vervanger van Frenkie de Jong was bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman vertelt op de persconferentie van maandagmiddag dat hij meermaals contact heeft gehad met de middenvelder van AZ. Clasie bleek echter niet fit genoeg, waarna Joey Veerman bij Oranje werd gehaald. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Valentijn Driessen vindt gedrag van Ajacieden 'bijzonder treurig'

Valentijn Driessen noemt het gedrag van John Heitinga en de spelers van Ajax voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord 'bijzonder treurig'. De Amsterdammers traden de aartsrivaal met branie tegemoet, maar maakten hun borstklopperij niet waar. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Noa Lang reageert met één emoji op afwezigheid in Oranje-selectie

Noa Lang lijkt niet te begrijpen waarom Ronald Koeman hem niet bij de selectie van het Nederlands elftal heeft gehaald. Steven Bergwijn meldde zich maandag af voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden, waarna Donyell Malen werd opgeroepen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Mike Verweij verwacht dat koppen gaan rollen bij Ajax: "Meerdere signalen gekregen"

Mike Verweij heeft 'meerdere signalen' gekregen dat Ajax bezig is met de ontbinding van het contract van Gerry Hamstra. Door de nakende komst van Julian Ward lijkt de rol van de 52-jarige Hamstra in de Johan Cruijff ArenA uitgespeeld. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Andy van der Meijde keihard: "Hij moet gewoon weg, dit kan niet bij Ajax"

Als Andy van der Meijde het voor het zeggen zou hebben bij Ajax, dan zou hij Calvin Bassey meteen op de bank zetten. De 23-jarige verdediger viel zondag tegen Feyenoord in negatieve zin op door meerdere malen op knullige wijze de bal bij de tegenstander in te leveren. Het hele artikel lezen? Klik hier!

John Heitinga krijgt ervan langs bij Vandaag Inside: "De Wopke Hoekstra van de voetballerij"

John Heitinga heeft er maandagavond van langs gekregen bij Vandaag Inside. Met name de manier waarop de trainer van Ajax rond de Klassieker tegen Feyenoord de pers te woord stond, wekte ergernis bij Johan Derksen en zijn tafelgenoten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen