Johan Derksen ergert zich kapot aan 'egotripper': "Het was misselijkmakend"

20 maart 2023, 22:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen heeft zich zondagmiddag groen en geel geërgerd aan Sydney van Hooijdonk. De 23-jarige spits van sc Heerenveen verzorgde tegen FC Groningen (0-2) de Friese doelpuntenproductie door twee keer te scoren. De manier waarop Van Hooijdonk de 0-1 vierde, beviel Derksen allerminst.

"Weet je waar ik me zo aan heb zitten ergeren?", leidde Derksen aan tafel bij Vandaag Inside het onderwerp in. "Ik zat om 12.00 uur naar Groningen tegen Heerenveen te kijken. Die keeper van Groningen liet een bal los en Van Hooijdonk kreeg 'm voor zijn voeten en schoot 'm binnen. Een weggevertje. Hij ging toen een egotrip opvoeren met juichen en een hele show van tien minuten. Het was misselijkmakend."

Wat Derksen betreft wordt Van Hooijdonk, die dit seizoen op tien doelpunten in de Eredivisie staat, tot de orde geroepen. "Kan iemand tegen die jongen zeggen dat hij zich als een grote jongen moet gedragen als hij zo'n cadeautje voor het intikken krijgt? Hij heeft nergens een basisplaats gehad. En dan zich gedragen als onze-lieve-heer. Verschrikkelijk. Moet je kijken, die had ik ook gemaakt."

Wilfred Genee wilde van Derksen weten of voor hem meespeelt dat de spits van Heerenveen zoon is van Pierre van Hooijdonk. "Helemaal niet. Zijn vader is een heel vervelende man, maar ik heb niets tegen die jongen. Die jongen heeft ook gekke trekjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoMex
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is best grappig. Derksen die zich ergert en misselijk wordt van egotrips van anderen... De wereld op zijn kop.

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was zeker een cadeautje maar hij stond er toch maar.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij zitten er heel wat mensen in die voetbalprogramma's met een berg rancune. Tegen oud-spelers, tegen clubs, die kan die niet uitstaan, die heeft 20 jaar geleden een akkefietje gehad met die.... eigenlijk behoorlijk treurig. Derksen heeft zelf ook een ego van hier tot Tokio maar als hij iets roept of doet dan moeten we dat allemaal heel normaal vinden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen