Koeman schrikt: "In wat voor wereld leven we als je dat in je hoofd haalt?"

20 maart 2023, 17:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De situatie bij FC Groningen gaat Ronald Koeman aan het hart. De voormalig club van de bondscoach van het Nederlands elftal maakt een zwaar seizoen door en haalt eigenlijk alleen nog maar om de verkeerde redenen de headlines.

Zo werd de derby tegen sc Heerenveen (0-2) zondag ontsierd door meerdere incidenten. Dieptepunt was de klap die Jetro Willems kreeg van een eigen supporter. "Wat daar gebeurt is pijnlijk. Heel pijnlijk", begon Koeman toen hij maandag werd gevraagd te reageren op de situatie bij Groningen.

De Groningers staan zeventiende in de Eredivisie en moeten serieus vrezen voor degradatie. "Je kent de club en de mensen daar. Er is de angst van: het zal toch niet waar zijn dat ze eruit vliegen? En als je dan ziet wat er buiten het veld gebeurt… Dat is een totaal maatschappelijk probleem, denk ik. Als je dat dan gisteren ziet, dat gaat wel heel ver. In wat voor wereld leven we als je dat in je hoofd haalt?"

Groningen en Willems hebben aangifte gedaan tegen de minderjarige verdachte. Hij werd na de wedstrijd aangehouden, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen