Been verbaasd door moment bij de toss met Kökçü en Tadic

19 maart 2023, 22:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Orkun Kökçü en Dusan Tadic gaven elkaar geen hand voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo viel Mario Been op. Bij de toss gaven de aanvoerders alleen een hand aan (enkele) leden van de arbitrage, maar niet aan elkaar. Been speculeerde dat het te maken had met de frustratie van Kökçü over de uitspraken die Tadic en John Heitinga deden voorafgaand aan de wedstrijd, dat Ajax favoriet zou zijn.. 

"Wat mij opviel, is dat er geen handen werden geschud", zei Been in het praatprogramma Dit was het Weekend op ESPN. "Ik dacht: hebben die een akkefietje gehad, is er wat gebeurd? Misschien was het een incident, dacht ik, en doen ze het dalijk alsnog als ze weglopen. Maar Kökçü gaf alleen de grensrechter een hand en werd daarna teruggeroepen, waarna hij alsnog een hand gaf (aan scheidsrechter Danny Makkelie, red.)."

Over het spel van Kökçü had de analist niets te klagen. Hij zag de middenvelder Feyenoord op sleeptouw nemen in de Johan Cruijff ArenA. "Ik vond hem uitstekend spelen. Als aanvoerder liet hij zien het verschil te maken, met name aan de bal."

De beelden zijn te bekijken door in onderstaande tweet op de tekst te klikken (en dus niet op het afspeelicoon).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen