Kökçü neemt gas terug over Ajax en doet oproep aan Aboutaleb

19 maart 2023, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Orkun Kökçü heeft wat gas teruggenomen na zijn tirade over Ajax. De aanvoerder van Feyenoord sprak in zijn wedstrijdinterview zijn ergernis uit over uitspraken die Ajacieden deden in de aanloop naar De Klassieker. In gesprek met de NOS zegt Kökçü dat hij vooral uit emotie sprak.

"Dat was vlak na de wedstrijd, pure emotie", aldus de sterkhouder van Feyenoord, die ontstemd was doordat John Heitinga en Dusan Tadic een favorietenrol uitspraken voor Ajax. "Natuurlijk hoort het erbij, Ajax is een grote club en ze hebben veel prijzen gewonnen. Het is ook wel een beetje normaal, hoor, dat ze dit soort dingen zeggen. Maar gelijk na de wedstrijd zat ik nog vol in de emotie. Dan roep je wel eens dingen."

De uitspraken vanuit Amsterdam werden in de kleedkamer van Feyenoord kort besproken in de afgelopen dagen. "Je krijgt natuurlijk alles mee. Het is niet iets nieuws, dit gebeurt wel vaker. Het is ook wel mooi, een beetje bravoure", aldus Kökçü, die droomt van de landstitel en hoopt dat burgemeester Ahmed Aboutaleb de agenda enigszins vrijhoudt voor een titelfeest op de Coolsingel. "Het programma is sowieso gunstig. Ook als ik kijk naar wat onze concurrenten moeten doen: die spelen tegen elkaar. Ik hoop dat onze burgemeester ook wat tijd bewaart voor Feyenoord."

Lees ookKökçü komt na tirade met veelzeggende tweet van vier woorden

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In de interviews van de nabeschouwing zag en hoorde ik Slot en Wieffer. Wat is die Slot toch een OnNederlandse beschaafde persoonlijkheid. Het is heerlijk om naar zijn antwoorden op vragen van de media te kunnen luisteren, hij is niet bot, hij is niet arrogant, hij is op dit moment de beste en meest geliefde coach van nederland. Na Slot kwam Wieffer, wat is deze speler toch een aardige mens, geen "korte termijn" kapsones in tegenstelling tot die van Keuktjoe met zijn goedkope straatvechtersmentaliteit die polariserend effect heeft.. Slot en Wieffer doen aan supportersbinding voor de club Feyenoord !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen