Matús Bero niet blij met vraag van Aletha Leidelmeijer: "Dat is niet aardig"

19 maart 2023, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Matús Bero is blij met het optreden van Vitesse in de tweede helft van de wedstrijd tegen PSV. De aanvoerder zag Vitesse de juiste 'teamgeest' tonen, waardoor een punt over de streep werd getrokken (1-1). Met een vraag van ESPN-verslaggever Aletha Leidelmeijer was Bero echter wat minder blij.

"Dit is wat we nodig hadden", zei Bero, doelend op de vier opeenvolgende nederlagen die Vitesse voor zondag had geleden. "Ik ben trots dat we vandaag de teamgeest hebben getoond die we in iedere wedstrijd moeten tonen. In de tweede helft speelden we zoals het hoort, als je tegen ons moet spelen."

Leidelmeijer vroeg daarna hoe Bero ertegen aankijkt dat Vitesse 'wacht tot Million Manhoef gaat rennen en iemand de bal naar hem speelt'. Dat zei ze met een glimlach, maar Bero kon er niet om lachen. "Als je dat zo zegt, is dat niet aardig van je", antwoordde hij. "Er werken tien andere spelers heel hard om hem de kans te geven om diep te lopen."

De presentatrice gaf na het interview meteen toe dat haar opmerking onhandig was. "Oké, dat was niet aardig, om alleen maar naar Manhoef te kijken", zei ze tegen analist Hedwiges Maduro, die het daarmee eens was. "Hij (Bero, red.) heeft natuurlijk wel gelijk. Manhoef loert op de omschakeling maar de rest werkt eigenlijk om hem te lanceren. Dat hebben ze goed gedaan als team, dus daar verdient Vitesse de complimenten voor. Door Vitesse leek PSV ook statisch. Ze moesten sneller handelen en dat hebben ze niet gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen