Feyenoord komt met hilarische tweet na langverwachte zege op Ajax

19 maart 2023, 16:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord zette zondagmiddag een grote stap naar de landstitel door Ajax in de Johan Cruijff Arena met 2-3 te verslaan. Lutsharel Geertruida zorgde kort voor tijd voor de beslissende treffer. Kort na het duel kwam de social media-afdeling van de Rotterdammers met een hilarische tweet over de matchwinner. 

'No Luts No Glory', schrijft de club op Twitter bij een drietal foto's van de back die eerder deze week zijn contract in Rotterdam met een seizoen verlengde. 

Geertruida beleeft sowieso heerlijke weken in Rotterdam. De 22-jarige verdediger, die zowel als back als centraal in de defensie uit de voeten kan en eventueel ook op het middenveld kan spelen, was midweeks belangrijk voor de Rotterdammers bij de 7-1 zege op Shakhtar Donetsk in de Europa League. 

Bovendien lonkt voor Geertuida nadrukkelijk een debuut in het Nederlands elftal. Hij maakt deel uit van de selectie van Ronald Koeman voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Gibraltar. Omdat eerste rechtsback Denzel Dumfries geschorst is voor het duel in Parijs, zou Geertruida weleens zijn vervanger kunnen zijn in het duel met de vice-wereldkampioen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

18 jaren zijn inderdaad lang.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen