Feyenoord-fans houden rekening met wedstrijd op neutraal terrein tegen AS Roma

18 maart 2023, 13:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij supportersvereniging FSV De Feijenoorder is verbaasd gereageerd op het nieuws dat de burgemeester van Rome geen supporters van Feyenoord wil verwelkomen. Nadat AS Roma en Feyenoord aan elkaar werden gekoppeld, deed burgemeester Roberto Gualtieri het verzoek aan de minister van Binnenlandse Zaken om Nederlandse voetbalfans buiten de deur te houden. 

Kees Lau, de voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord, is verbaasd door het nieuws, zeker omdat UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin deze week dreigde om wedstrijden ergens anders te laten spelen als een uitspelende club geen supporters mag meenemen naar een stad. Die uitspraak deed Ceferin nadat Italiaanse autoriteiten besloten Eintracht Frankfurt-supporters te weren voor de wedstrijd tegen Napoli, nadat er rellen uitbraken in Napels.

Lau put moed uit de uitspraken en denkt voorzichtig al aan een wedstrijd op neutraal terrein. "Als er niet in Rome gespeeld kan worden, dan moet er naar een ander land worden uitgeweken. Dan moet de wedstrijd bijvoorbeeld in Duitsland of Zwitserland gespeeld worden. Ik heb geen flauw idee, maar dat is mogelijk."

De voorzitter van de supportersvereniging verwacht dat de UEFA zich hard gaat opstellen. "Feyenoord zelf kan er niks aan doen. Maar wij zetten onze plannen voor de reis naar Rome voorlopig door. De UEFA gaat dit toch niet accepteren." Het duel Roma - Feyenoord wordt gespeeld op 20 april; een week eerder is de eerste ontmoeting in De Kuip.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch toch !

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe kan je nou verbaasd zijn over die reactie. Feyenoord ‘fans’ hebben z’n halve stad aan gort geholpen. Dat is hetzelfde als dat Trump het gek zou vinden als er geen mensenmassa’s meer naar het Capitool mogen. Hij had beter kunnen zeggen dat hij het snapt maar er alles aan zal doen dat we wel mogen komen

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te begrijpen hebben ze allemaal aan jullie collega fans te danken tokkies volk

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap je niet zo goed. Dat komt wrsch omdat ze pas op de middelbare school punctuatie leren…

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

😜

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verbazingwekkend dat die man ook nog verbaasd is na de eerdere ervaringen met 010 tuig. Slecht geheugen zeker...

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ga geen whataboutism spelen met een of ander zwakzinnig mongooltje...

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij het premenstrueel syndroom (PMS) krijgt u elke keer lichamelijke en psychische klachten voordat u ongesteld wordt .je praat wel elke keer bijdehand over feijenoorders en 010 he? dat jij een 16 jarig blank meisje uit een boerenballen dorp bent en geen ene moer verstand van voetbal en feijenoorders ben jij in mijn ogen de minst gekwalificeerde persoon om te praten hier. En toch probeer je de voetbal deskundige uit te hangen donder op hoor hey

ErwinIjtsma29
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik dacht dat Bart de Graaff allang dood was joh

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lol, ik dacht echt direct hetzelfde bij de foto xD

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen