Valentijn ziet de echte leider van Feyenoord ná duel met Shakhtar opstaan

17 maart 2023, 19:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen is onder de indruk van de manier waarop Orkun Kökçü zich manifesteert bij Feyenoord. De middenvelder is op zijn 22ste al de aanvoerder van de Rotterdammers en dat is volgens Driessen niet zomaar het geval. Hij ziet in Kökçü daadwerkelijk de grote leider van de ploeg van Arne Slot.

"Kökçü is zowel op als buiten het veld de grote leider, dat zie je iedere wedstrijd", stelt de chef voetbal van De Telegraaf in de podcast Kick-Off. Dat was donderdagavond tegen Shakhtar Donetsk niet anders. "Een gedeelte van het stadion was natuurlijk leeg en de jongens wilden na de wedstrijd naar binnen gaan. Kökçü was op weg naar een televisie-interview en wees iedereen erop dat er in een hoek aan de andere kant ook allemaal Feyenoorders zaten. Hij stuurde ze gewoon daarheen. Dat is echt wel de leider van Feyenoord."

Driessen was ook geïmponeerd door een andere speler van Feyenoord. "Idrissi speelde ook geweldig", zegt hij over de man die twee doelpunten maakte. "Je moet wel de tegenstander meenemen in je beoordeling. Die backs van Shakhtar hebben geen videobeelden bekeken. Dat neem ik ze niet kwalijk, want die hebben wel wat anders aan hun hoofd. Maar Idrissi gaat altijd naar binnen en zoekt dan de verre paal. De keeper en de backs horen dat te weten. Dek die binnenkanten, dat werd gewoon niet gedaan."

Lees ookValentijn Driessen: "Gelijkspel is het maximaal haalbare voor Ajax tegen Feyenoord"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen