Reijnders gaat na Europees succes met AZ in op belangstelling van Ajax

17 maart 2023, 08:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tijjani Reijnders heeft voor de eerste keer van zich laten horen over de interesse van Ajax. De middenvelder van AZ wordt in verband gebracht met een transfer naar de Johan Cruijff ArenA. Na de fraaie overwinning op Lazio vertelde Reijnders nog niet veel van de belangstelling af te weten.

"Ik heb dat ook gelezen ja", vertelde Reijnders na de zege op Lazio voor de camera van Veronica over de interesse van Ajax. "Voor mij is het zo dat ik eerst de volle focus op AZ heb. We zijn bezig aan een heel goed seizoen en ik wil me daarin niet laten afleiden. Dus ik laat alles eigenlijk aan me voorbij gaan. Ik wil het hier eerst goed afhandelen. Ajax heeft zich niet persoonlijk bij mij gemeld. Het zou goed kunnen dat ze interesse hebben, daarmee moet je niet bij mij zijn."

Toch sprak Reijnders al met zijn trainer over de Ajax-geruchten. "Pascal Jansen heeft een goed gesprek gevoerd met mij. Meer wil ik er niet over zeggen. De trainer heeft gezegd dat het een mooi compliment is voor mij. Zo zie ik het ook. Ik ben er oprecht niet mee bezig. Mijn volle focus ligt hier op AZ. Als je je met interesse bezighoudt, kun je je daarmee afleiden. Ik wil me elke wedstrijd laten zien. Dan zien we in de zomer wel wat er gebeurt. Ik heb niet voor niets tot 2027 getekend."

Focus op AZ

Reijnders richt zijn pijlen nu eerst naar eigen zeggen dus op AZ. De Alkmaarders plaatsten zich donderdagavond ten koste van Lazio voor de kwartfinales van de Conference League. Daarnaast is er nog veel mogelijk in de strijd om de landstitel. AZ speelt dit weekend een lastige uitwedstrijd tegen FC Twente. Toch zal het met een schuin oog ook kijken naar de Johan Cruijff ArenA, waar beide concurrenten elkaar treffen. Er worden dus sowieso punten verspeeld in de kop van de Eredivisie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

3-2. VOOR AJAX!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen