Idrissi komt met waarschuwing voor Ajax: "Op Heitinga ga ik niet reageren"

16 maart 2023, 21:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Oussama Idrissi heeft heel veel vertrouwen in de kraker tegen Ajax dit weekend. Ondanks dat Feyenoord een midweekse wedstrijd heeft en Ajax zich volledig kan focussen op De Klassieker, is de buitenspeler vol vertrouwen voor de kraker.

"Ik heb een paar jaar geleden ook tegen Ajax gespeeld na een midweekse wedstrijd. Destijds speelden we met AZ tegen LASK Linz en vlogen we eruit. Dat was een nadeel, maar we wonnen die wedstrijd van Ajax. Statistieken zeggen niet altijd alles", doelde hij op het feit dat minder rustdagen statistisch gezien een nadeel is qua resultaat.

"We hebben meerdere malen bewezen dat we meerdere wedstrijden in een week kunnen spelen. Zelfs 120 minuten, zoals na NEC in de beker. We zijn fysiek en mentaal sterk, dat is een kwaliteit. Het vertrouwen is niet minder geworden", aldus Idrissi, die niet wilde reageren op de uitspraak van Ajax-trainer John Heitinga, dat de Amsterdammers favoriet zijn. "Daar ga ik niet op reageren."

 

Lees ook: Buitenlandse media zien opvallende statistiek bij recordzege Feyenoord

Feyenoord op drie fronten actief

Toch wilde Idrissi niet al te veel conclusies trekken na deze zege. "De uitslag geeft een vertekenend beeld. Shakhtar is echt een goede tegenstander", zei Idrissi. "Dit zegt niets over het seizoen. Het zijn maar negentig minuten. Maar dat we eind maart nog op meerdere fronten actief zijn, zegt dat we op de goede weg zijn. Zondag is een belangrijke pot voor de stand bovenin, maar we staan er goed voor. Al zijn we ambitieus. Nu herstellen en dan er zondag weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik denk dat a.s zondag feyenoord over ajax heen walst!! vind ajax type shaktar!!

Roy Landvreugd (Bossa)
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij Ajax kon je ook geen potten breken anders had Ajax je wel behouden ,dan weet je zelf ook wel het niveau verschil tussen Ajax en Feyenoord ,

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha, in de kuip met de billetjes bijeen gesloten een lucky puntje. Door union berlin ( nu alweer uitgeschakeld in de el) eruit gekegeld. Vorig jaar uit en thuis van gewonnen door ons mooie feyenoord.Ajax is een club in verval en zal verder instorten. Heerlijk hoor!.

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaaaaaaarenlang was het niet de vraag óf Ajax in de Kuip ging winnen, maar met hoeveel Ajax ging winnen. En dan nu na een gelijkspel al een grote bek? Ajax draait dit seizoen zeker minder, maar is natuurlijk veruit de meest succesvolle club van Nederland. En terugkomen zullen ze zeker doen. Ik vind het overigens heel goed dat ook AZ zich mengt in de top 3, die nu dus een top 4 is.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Behaalde resultaten uit het verleden .......Go Feyenoord!.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aan de andere kant, Ajax was in een enorm slechte flow en speelde uit tegen Feyenoord. Dan heeft Feyenoord het gewoon enorm slecht gedaan. Feyenoord moet ten aller tijden winnen tegen een Ajax dat hopeloos uit vorm is thuis.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stemmingmakerij in volle glorie. Hij reageert niet eens, expres niet: hoe is dat dan een echte waarschuwing? Vreemd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is wel vaker in de media .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen