Van Persie noemt bijzondere Ones to Watch bij Manchester United

16 maart 2023, 18:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robin van Persie volgt Manchester United nog altijd op de voet. De oud-aanvaller keerde recentelijk terug bij een van zijn vorige clubs en ziet daar een Ones to Watch rondlopen: Alejandro Garnacho.

In gesprek met BT Sport noemt Van Persie een van zijn favoriete jonge spelers van The Red Devils op. "Garnacho is een One to Watch", stelt RvP in het vraaggesprek. "Hoe hij in moeilijke situaties er toch nog uit komt. Hoe hij omgaat met druk. Wat hij nu al creëert. En dat op zijn jonge leeftijd. Dat is heel speciaal", vindt Van Persie over de achttienjarige Argentijn, die momenteel enkele weken uit de roulatie ligt met een blessure.

Sowieso is Van Persie onder de indruk van de ontwikkelingen bij Manchester United. "Zowel in balbezit als ook zonder bal, doen ze het heel goed. Ik was weliswaar een aanvaller, maar ik kan er van genieten hoe goed Manchester United verdedigt", zei Van Persie, die tijdens een stage voor het eerst in levende lijve kennis maakte met Erik ten Hag

Lees ook: Van Persie legt uit waarom Malacia zelfs nu nog van waarde is voor Feyenoord

"Hij is heel open. Wil zijn kennis graag delen en ik ben een jonge trainer. Ik droom niet meer over mooie doelpunten, ik droom nu over tactiek", glimlachte Van Persie. "Erik geeft mijn nieuwe ideeën. Manchester United laat mooie dingen zien op het veld en dat kun je alleen doen als je goed samenwerkt." Daarin is balans belangrijk, weet RvP. "Tussen plezier maken en serieus trainen. Ik ben er van overtuigd dat plezier twintig tot dertig procent kan toevoegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen