Vertrek Koopmeiners kan gevolgen hebben voor transferplannen Ajax

16 maart 2023, 12:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is niet de enige club die de verrichtingen van Tijjani Reijnders nauwlettend in de gaten houdt. De 24-jarige middenvelder staat volgens De Telegraaf ook bij Atalanta hoog op het lijstje. Mocht Teun Koopmeiners in de zomer vertrekken, dan is Reijnders de topfavoriet om hem op te volgen.

Naast Atalanta zijn er ook andere Italiaanse club die Reijnders op de radar hebben staan. Zo zaten vorige week donderdag in de heenwedstrijd van de Conference League tussen Lazio en AZ (1-2) ook vertegenwoordigers van Napoli en Fiorentina op de tribune voor de middenvelder die dit seizoen definitief is doorgebroken in Alkmaar.

Dinsdag werd bekend dat Reijnders bij Ajax wordt beschouwd als mogelijke opvolger van Edson Álvarez, die over enkele maanden naar verwachting een transfer maakt. De Mexicaanse middenvelder stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, maar Ajax weigerde mee te werken aan een transfer. Zelfs een bod van 50 miljoen euro kon de Amsterdammers niet op andere gedachten brengen.

Nu Álvarez komende zomer mogelijk wel vertrekt, is er een kans dat Ajax zich bij AZ gaat melden voor Reijnders. Dat zal Atalanta naar verwachting ook doen als Koopmeiners een transfer maakt. Hij is de afgelopen tijd in verband gebracht met clubs als Liverpool en Juventus.

Lees ookPascal Jansen sprak met Tijjani Reijnders over interesse Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi toch ik hoef Reijnders niet bij Ajax !

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die heeft ook wel betere opties dan jou cluppie in verval 🤣🤣🤣

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan maar geen Reijnders, maar misschien Geertruida voor op de bank bij Ajax ? Keuktjoe mag Feyenoord wel houden. Idrissi had wel veel bij Ajax bijgeleerd.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijven dromen jochie, al zijn ze bedrog 🤣🤣🤣

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pisvee ajax 70% 30% Ajax AZ 50% 50% Twente Ajax 80% 20% Ajax Feyenoord 40% 60% En dan nog wat wedstrijden tegen die verrekte ''kleintjes''

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen