Erik ten Hag maakt Arsenal-fans boos met opmerking op persconferentie

16 maart 2023, 11:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag ligt onder vuur bij de supporters van Arsenal door een opmerking die hij heeft gemaakt op de persconferentie richting de return tussen Real Betis en Manchester United in de achtste finale van de Europa League. De Nederlandse trainer stelde dat hij zelden beschikt over een volledig fitte selectie en Mikel Arteta niet met dat probleem kampt.

"Als je naar het hele seizoen kijkt, dan hebben we wat tegenslagen en personele problemen gehad. Daar hebben we iedere keer mee gedeald, want het gaat om de spelers die wel beschikbaar zijn en er heeft iedere keer een team op het veld gestaan. Het is wel zo dat we nog maar één wedstrijd een volledig fitte selectie hebben gehad, waarbij ik puur op tactiek een team kon samenstellen. Dat was thuis tegen Manchester City", aldus Ten Hag.

Volgens de Nederlandse manager heeft hij door blessures, schorsingen en ziekte verder nooit zijn ideale elf kunnen opstellen. "Natuurlijk hoop je dat het gaat zoals bij Arsenal, waar er bijna altijd een volledig fitte selectie is", vervolgde Ten Hag. Die opmerking schoot bij de aanhang van Arsenal in het verkeerde keelgat. Dat de koploper van de Premier League dit seizoen nauwelijks personele problemen heeft gehad, wordt afgedaan als onzin.

Een supporter haalt op Twitter de blessures van onder meer Emile Smith Rowe (zeven maanden), Gabriel Jesus (drie maanden) en Oleksandr Zinchenko (maand) aan. 'Manchester United, praat alsjeblieft met je manager. Hij heeft een selectief geheugen', tweet iemand. 'Vertel me dat je nog nooit naar Arsenal hebt gekeken zonder het me te vertellen', is de cynische reactie van een ander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen