Ancelotti verrast: "Hij is in mijn ogen op dit moment de beste speler ter wereld"

16 maart 2023, 09:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Volgens Carlo Ancelotti is Vinícius Júnior op dit moment de beste speler ter wereld. De Braziliaanse aanvaller trekt dit seizoen de kar bij Real Madrid en staat na veertig officiële wedstrijden op negentien doelpunten en tien assists. Woensdagavond was hij bepalend tegen Liverpool door de 1-0 van Karim Benzema voor te bereiden.

Vinícius Júnior was in de heenwedstrijd tegen Liverpool (2-5) bij drie doelpunten direct betrokken door één assist te geven en twee keer zelf af te ronden. "Hij is in mijn ogen op dit moment de beste speler ter wereld", zei Ancelotti woensdag na het bereiken van de kwartfinale van de Champions League. "Hij stichtte iedere keer dat hij naar voren ging gevaar."

Real Madrid zal het in de kwartfinale opnemen tegen Bayern München, Benfica, Chelsea, Internazionale, Manchester City, AC Milan of Napoli. Een voorkeur heeft Ancelotti niet."Het doel is om de Champions League te winnen. En om dat doel te behalen, moeten we de kwartfinale, halve finale en finale winnen", aldus de Italiaanse trainer.

De Madrilenen spelen komend weekend de kraker tegen FC Barcelona. Hoewel Benzema woensdag na zijn doelpunt uitviel, verwacht Ancelotti dat de Franse spits er zondag gewoon bij is. "Het leek erop dat hij een tikje kreeg, ik ga er van uit dat hij zondag kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RikHendriks28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nogmaals een bewijs dat die man weinig kent van voetbal. Gewoon favoritisme en misschien hoopt hij zijn al goed gevulde zakken nog wat bij te vullen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ancelotti 23 titels gewonnen 4 x Champions league maar gelukkig heeft hij geen verstand van voetbal en jij wel.

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt niet en Benzema dan ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen