Tóch weer Messi vs. Ronaldo? 'Saoedi's bieden 220 miljoen'

15 maart 2023, 14:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi zou zijn loopbaan na het huidige seizoen kunnen voortzetten in Saoedi-Arabië. Volgens de Spaanse krant Marca heeft topclub Al Hilal een gigantisch voor de Argentijn klaarliggen. In de Saoedische competitie zou Messi Cristiano Ronaldo treffen die afgelopen winter tekende bij Al-Nassr. 

Al Hilal zou wel moeten wachten tot de zomer om een move voor Messi te maken. De FIFA heeft de club een sanctie opgelegd waardoor de club pas dan weer is toegestaan om spelers aan te trekken. Dat zou de club er niet van weerhouden om flink met de portemonnee te wapperen voor de kersverse wereldkampioen. In één seizoen zou hij liefst 220 miljoen euro kunnen ostrijken. 

Messi heeft echter meerdere opties voor komend seizoen. Een contractverlenging bij Paris Saint-Germain behoort nog altijd tot de opties, al zouden de onderhandelingen moeizaam verlopen. Ook met een terugkeer naar FC Barcelona wordt nog altijd rekening gehouden, zeker nadat vader Jorge Messi recent een onderhoud had met Barcelona-voorzitter Joan Laporta. 

Daarnaast wordt ook vanuit de Amerikaanse MLS nog altijd aan Messi getrokken. Vooral het Inter Miami van David Beckham zou concreet voor hem in de markt zijn. Toch zouden de Amerikanen net als Al Hilal een belangrijk minpunt heben ten opzichte van Europese clubs. Messi zou nog altijd azen op de titel van topscorer aller tijden in de Champions League. Met 140 doelpunten heeft Ronaldo dat record momenteel in handen. Messi volgt op de tweee plaats met 129 treffers en zou nog elf doelpunten nodig hebben om zijn eeuwige rivaaal te evenaren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen