'PSV-target Van Ewijk heeft buitenlandse clubs voor het uitkiezen'

15 maart 2023, 13:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Milan van Ewijk heeft zich bij sc Heerenveen in de kijker gespeeld van PSV. De Eindhovenaren zijn echter lang niet de enige club die de 22-jarige rechtsback op de korrel hebben. Zo zou hij ook in Duitsland en Engeland op de radar van een aantal clubs zijn verschenen. 

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is nog altijd op zoek naar de ideale rechtback voor zijn elftal. Jordan Teze, Philip Mwene en Ki-Jana Hoever wisten dit seizoen niet te overtuigen op de rechterflank, waardoor de laatste inmiddels alweer vertrokken is. Ook Mauro Júnior kan aan de rechterkant van de defensie uit de voeten, maar de Braziliaan raakte opnieuw geblesseerd en geldt in principe als optie voor de linkerkant. 

Daarom zou PSV met bovengemiddelde interesse naar Friesland kijken, waar Van Ewijk aan zijn tweede seizoen bezig is. De oud-speler van ADO Den Haag geldt als grote belofte en zou in Eindhoven de uiteindelijke opvolger van Denzel Dumfries moeten worden. Volgens Voetbal International heeft Van Ewijk zelf ook wel oren naar een vervolg van zijn loopbaan bij een Nederlandse topclub. PSV zou aan een transfersom van rond de vijf miljoen euro denken. 

Lees ook: PSV spot 'nieuwe Denzel Dumfries' in het Abe Lenstra Stadion

Volgens de Leeuwarder Courant is PSV echter niet de enige club die in de markt is voor Van Ewijk. In Engeland zouden zowel clubs uit de Premier League als uit het Championship de situatie van de geboren Amsterdammer in de gaten houden. Ook het Duitse FC Augsburg, de club van voormalig Heerenveen-verdediger Jeffrey Gouweleeuw, zou voor Van Ewijk op de tribune van het Abe Lenstra Stadion gezeten hebben. Door de concurrentie zou Heerenveen dan ook hopen op een hogere transfersom dan de vijf miljoen die PSV in gedachten heeft, zo weet de lokale krant. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker naar buitenland gaan echte Amsterdammer gaat toch niet naar die strontboeren !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen