Koeman heeft geluk: twee Oranje-kanshebbers basisklant in Champions League

14 maart 2023, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bondscoach Ronald Koeman zal deze dinsdagavond waarschijnlijk gebruiken om twee mogelijke Oranje-spelers aan het werk te zien. In de Champions League zijn er namelijk basisplaatsen voor Nathan Aké en Denzel Dumfries. Helaas voor Koeman begint Stefan de Vrij wel op de bank.

In het Etihad Stadium is er natuurlijk een plekje toebedeeld aan Nathan Aké. De verdediger wordt door manager Pep Guardiola weer als linksback ingezet namens Manchester City. De nummer twee van de Premier League speelt in eigen huis tegen RB Leipzig. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde onlangs in een 1-1 gelijkspel. In de punt van de aanval moet Erling Haaland voor de broodnodige treffers gaan zorgen.

Bij de wedstrijd tussen FC Porto en Internazionale ligt alles ook nog open. De Italianen wonnen het eerste duel met 1-0. Op bezoek in Portugal kan Denzel Dumfries vanaf de aftrap helpen om de Milanezen naar de kwartfinales te helpen. De rechtsback mag weer eens in de basis beginnen van trainer Simone Inzaghi. Dat geldt niet voor Stefan de Vrij. De centrumverdediger begint in het Estádio do Dragão op de reservebank.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen