Jannick van der Laan krijgt ervan langs: "Nog nooit zo'n koekwaus gezien"

13 maart 2023, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willy en René van de Kerkhof zijn kritisch op het optreden van scheidsrechter Jannick van der Laan tijdens de wedstrijd tussen PSV en SC Cambuur (5-2) van afgelopen zondag. De 27-jarige arbiter nam in de eerste helft het discutabele besluit om een doelpunt van Jarrad Branthwaite af te keuren vanwege hinderlijk buitenspel.

PSV leek aan het einde van de eerste helft op een 2-1 voorsprong te komen toen Branthwaite de bal tegen de touwen werkte, ware het niet dat Van der Laan door de VAR naar de kant werd geroepen. Wat bleek? De video-scheidsrechter constateerde dat Ibrahim Sangaré hinderlijk buitenspel stond en Robbin Ruiter het zicht ontnam. Van der Laan was het eens met die lezing en keurde het doelpunt af.

"Nog nooit zo'n koekwaus gezien", briest René van de Kerkhof in de nieuwe Willy en René Podcast van Omroep Brabant. "Hoe hij die goal van PSV afkeurt... Dat was een honderd procent zuiver doelpunt. Sangaré kan toch niet wegvliegen?" Ook Willy van de Kerkhof vindt dat Van der Laan de verkeerde beslissing nam. "Dit is betaald voetbal, dan stuur je toch geen amateur? Laten we het erop houden dat deze jongen nog heel veel moet leren."

De gebroeders Van de Kerkhof vinden niet alleen dat Van der Laan het doelpunt van Branthwaite ten onrechte afkeurde, maar ook verder een zwakke wedstrijd floot. "Dat duurt dan een half uur voor hij er achter komt dat-ie ook nog op een tv-schermpje kan kijken. Van mij mag deze scheidsrechter nog even in de vrieskast", besluit René van de Kerkhof.

Lees ookBeen staat langs de zijlijn bij PSV en schrikt: "Topclub onwaardig"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Kerkhofjes zijn koekwaus .

RichardTenBohmer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ach ze hebben meer bereikt dan jij ooit zal doen....dus dan mag je het zeggen en wordt je toch niet serieus genomen.....he vriend....hhahaha

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👏😍

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

snap niet dat deze jongen PSV mag fluiten überhaupt. hij is sinds klein een ajax supporter zoals zijn hele familie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen