Kenneth Perez: "Daar word je toch een partij moe van, holy shit"

13 maart 2023, 00:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kenneth Perez en Marciano Vink hebben zich geërgerd aan een actie van Othmane Boussaid tijdens de wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht (2-2). De 23-jarige aanvaller provoceerde in de slotfase Bart van Rooij, kreeg een duwtje en deed vervolgens alsof hij aan het hoofd werd geraakt.

Het theaterspel van Boussaid werkte, want scheidsrechter Ingmar Oostrom deelde Van Rooij een gele kaart uit. "Dit was lelijk. En dan grijpt hij naar zijn hoofd. Hou op zeg, doe even normaal", aldus Vink bij Dit was het Weekend. De uitleg van Boussaid dat hij naar zijn hoofd greep omdat hij op zijn achterhoofd viel, ging er bij de analist niet in. "Als je op steen valt, kan ik me voorstellen dat je zo doet. Dat doet pijn. Maar dit is gras…"

Boussaid gaf in een interview na afloop van de wedstrijd toe dat hij inderdaad deed voorkomen dat hij de pijn veinsde. "Dat hoort erbij. Het is voetbal, hè. Uiteindelijk heeft hij een gele kaart gekregen. Op dat vlak moet je een beetje slim zijn", zei hij. Met die uitspraken heeft Boussaid zich bij Perez niet populair gemaakt. "Wat een druktemaker is dat, zeg. Daar word je toch een partij moe van, holy shit!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het hoort erbij? Het hoort er helemaal niet bij. Dit soort gedrag, dat hand over hand toeneemt helaas, verziekt het voetbal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen