Cocu gaat gesprek aan met Dijks na opvallend nieuws van juicekanaal

12 maart 2023, 19:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Phillip Cocu gaat in gesprek met Mitchell Dijks. De trainer van Vitesse kon zaterdag tegen Sparta Rotterdam (3-1 nederlaag) niet beschikken over de linksback, die zich ruim voor de wedstrijd ziek had gemeld. Via juicekanaal Reality FBI werd echter duidelijk dat Dijks vrijdagavond in een café in Purmerend was gesignaleerd.

"Hij heeft zich ziek gemeld. De clubarts heeft dat ook geconstateerd", maakt Cocu duidelijk in gesprek met De Gelderlander. "Dinsdag had hij al klachten, woensdag was hij ziek. Ik hoor weleens wat, links en rechts. Ik kan er niks meer mee dan eerst een gesprek voeren."

Het gerucht gaat dat Dijks Sparta-verdediger Aaron Meijers niet tegen het lijf wil lopen. Dijks zou immers een relatie hebben met Michelle Muntslag, de ex van Meijers. Er zou sprake zijn van een 'gespannen sfeer' tussen de twee linksbacks. Opvallend genoeg zou Dijks vrijdagavond zélf via Snapchat beelden hebben gedeeld van zijn cafébezoek.

Cocu kan weinig met de informatie die naar buiten komt. "In algemene zin zitten we niet te wachten op negatieve zaken. Nu helemaal niet. We moeten alle energie verzamelen om juist uit de sportieve problemen te komen. Ik kan en wil op voorhand nergens over oordelen. Ik ga met hem zitten. Ik ga ervan uit dat áls een speler zich ziek meldt, dat hij ook ziek is. Pas na uitleg kan ik een oordeel vellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen