Casemiro moet getroost worden door teamgenoten: vier (!) duels schorsing

12 maart 2023, 15:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De wedstrijd tussen Manchester United en Southampton heeft voor Casemiro slechts iets meer dan een halfuur geduurd. De Braziliaanse middenvelder kreeg na ingrijpen van de VAR een rode kaart en moest op het veld worden getroost door zijn teamgenoten.

Casemiro werd van het veld gestuurd nadat hij met gestrekt been inkwam op Carlos Alcaraz. Scheidsrechter Anthony Taylor toonde in eerste instantie de gele kaart, maar werd al snel naar de kant geroepen door de video-scheidsrechter. Na het terugzien van de beelden besloot Taylor om de kleur van de kaart te veranderen.

De middenvelder raakte weliswaar de bal, maar met zijn noppen ook vol het scheenbeen van Alcaraz. Casemiro sloeg nadat de scheidsrechter zijn beslissing had herzien zijn handen voor zijn ogen en werd getroost door onder meer Antony, Lisandro Martínez en Aaron Wan-Bissaka.

Terwijl Casemiro richting de kleedkamer beende, gaf hij nog een knuffel aan Alcaraz, die de excuses van de emotionele middenvelder meteen accepteerde. Op het moment dat Casemiro het veld verliet, prijkte een tussenstand van 0-0 op het scorebord van Old Trafford.

Omdat het zijn tweede rode kaart van het seizoen is, gaat automatisch een schorsing van vier (!) wedstrijden in. Ten Hag kan in zijn eerstvolgende vier wedstrijden geen beroep doen op de sterkhouder. Het gaat om de duels met Fulham (FA Cup), Newcastle United, Brentford en Everton (Premier League).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ongelukkig, beetje overdreven kaart.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen