'Basisspeler PSG was kort voor wedstrijd tegen Bayern stomdronken'

12 maart 2023, 10:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opmerkelijk verhaal uit Frankrijk over de aanloop naar de wedstrijd tussen Bayern München en Paris Saint-Germain. Een niet bij naam genoemde speler van PSG zou maandagochtend om 06.00 uur stomdronken een nachtclub verlaten hebben.

"Een speler die in de basisopstelling stond in de Allianz Arena, was tot maandagochtend 06.00 uur 's ochtends aan het feesten", beweert Romain Molina, een journalist die werkt voor media als de BBC, The Guardian en The New York Times, in een video op YouTube. "Je kon hem wegdragen van de nachtclub. Twee dagen eerder gebeurde precies hetzelfde."

Het duel tussen Bayern en PSG (2-0) werd woensdagavond om 21.00 uur gespeeld, dus de speler had nog 39 uur om bij te komen. Na de eerste ontmoeting (0-1 voor Bayern op 14 februari) zei Kylian Mbappé al dat 'al onze spelers in goede gezondheid moeten verkeren' en dat iedereen 'goed moet eten en slapen'. Die uitspraak werd gezien als kritiek richting een of meerdere collega's.

Dat de voorbereiding op de belangrijke returnwedstrijd niet optimaal was, is op zijn minst opvallend te noemen, zeker omdat PSG sinds de grote investeringen vanuit Qatar droomt van het winnen van de Champions League. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen