Marco Bizot is Kylian Mbappé niet de baas: superster redt PSG in blessuretijd

11 maart 2023, 22:58   Bijgewerkt: 11 maart 2023, 23:07

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond op de valreep drie punten gepakt in de Ligue 1. De koploper van Frankrijk moest op bezoek bij Stade Brest diep gaan om met een 1-2 overwinning van het veld te stappen. Kylian Mbappé zorgde in de blessuretijd alsnog voor feest bij de gasten.

Marco Bizot kreeg in het eigen Stade Francis-Le Blé de loodzware taak op het sterrenensemble uit Parijs van scoren af te houden. Helaas voor de Nederlandse doelman ging het acht minuten voor tijd alsnog mis voor Brest. Een enorme knal van Kylian Mbappé bleek lastig te verwerken voor Bizot, die de bal recht in de voeten van Carlos Soler bokste. De middenvelder van PSG was er als de kippen bij om de 0-1 tegen de touwen te schieten.

De bezoekers uit de hoofdstad dachten vervolgens rustig aan de thee te kunnen, maar niets bleek minder waar. Een lange bal werd op waarde geschat door Franck Honorat, die zich knap staande hield tussen meerdere tegenstanders. De aanvaller bleef oog in oog met Gianluigi Donnarumma ijskoud en schoot de gastheer knap langszij. In het tweede bedrijf bleven grote kansen lange tijd uit, tot de blessuretijd. Mbappé zorgde op aangeven Lionel Messi alsnog voor de 1-2.

Lazio met kater richting Alkmaar

Lazio is er zaterdagavond niet in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij Bologna. De tegenstander van AZ in de Conference League kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de subtopper. Lazio laat zodoende na om de tweede plaats over te nemen van Internazionale en zal niet met een goed gevoel naar Alkmaar afreizen. Daar moet het aanstaande donderdag een 1-2 nederlaag uit de heenwedstrijd wegpoetsen bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen