Julio Velázquez laat zich van slechtste kant zien in dug-out Fortuna Sittard

11 maart 2023, 20:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Julio Velázquez staat bekend als een heetgebakerde trainer en heeft die status zaterdagavond nog eens kracht bijgezet. Na de 0-2 van FC Twente sloeg de trainer van Fortuna Sittard drie keer met de vuist tegen de wand van de dug-out. Ook trapte hij tegen een pion aan die op de grond lag. Ook na de 0-3 liet Velázquez zijn emoties de vrije loop.

Manfred Ugalde maakte de 0-2 en Velázquez was ogenschijnlijk woedend over de gang van zaken. Mogelijk had dat te maken met een vermeende overtreding van Twente in de aanloop naar de goal. Commentator Martijn van Zijtveld van ESPN merkte terecht op dat het niet de eerste keer was dat Velázquez zich zo misdroeg: op 7 januari sloeg hij tijdens het duel met Go Ahead Eagles (0-2 nederlaag) ook al tweemaal met gebalde vuist tegen de dug-out.

"Daar gaat ie weer", zei Van Zijtveld bij het zien van de beelden. "Die leert ook niet van zijn eigen fouten, die Velázquez. Dat heeft hij al eens eerder gedaan, de dug-out proberen kapot te rammen." Later voegde de commentator toe: "Wij zijn in het algemeen wat nuchterder in dit land. Dit wordt dan geschaard onder Zuid-Europese passie. Dat is helemaal niet erg, die moet je ook hebben, maar om nou twee keer in korte tijd te proberen die dug-out te slopen, dat is wel wat veel van het goede."

Ugalde maakte dertien minuten voor tijd ook de 0-3, waarna zijn frustraties botvierde op technische apparatuur in de dug-out. "Och man, beheers je toch een keer", zei Van Zijtveld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen