Update: Go Ahead Eagles - RKC afgelast wegens winters weer

10 maart 2023, 19:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Eredivisieduel tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk is vrijdagavond afgelast. Vanwege de hevige sneeuwval en de lage temperaturen is besloten dat het duel geen doorgang kan vinden. Ook in de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie voor vrouwen leidde het winterse weer tot uit- en afstel van duels. 

Rond 18.00 uur vond een keuring van het veld in Deventer plaats door scheidsrechter Jochem Kamphuis (zie foto). De uitkomst was dat de wedstrijd door kon gaan, mits het veld sneeuwvrij en daarmee speelklaar gemaakt kon worden. In eerste instantie werd de aftrap verschoven naar 20.45 uur, maar op dat tijdstip moest Kamphuis tot zijn spijt bekendmaken dat het duel in z'n geheel was afgelast. 

Keuken Kampioen Divisie

De strijd om de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie krijgt vanavond geen ontknoping. Almere City FC had namelijk de beste papieren voor die prijs, maar komt helaas niet in actie. De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht is afgelast vanwege de sneeuw. De andere negen wedstrijden op het tweede niveau van Nederland gaan voorlopig nog wel gewoon door. Wel werd de aftrap van Heracles Almelo - Jong AZ met drie kwartier uitgesteld.  De KNVB zal snel een nieuwe datum prikken voor Almere - Jong Utrecht. 

In de Eredivisie voor vrouwen werd het duel tussen FC Twente en vv Alkmaar afgelast, omdat het veld in Enschede onbespeelbaar werd verklaard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen