Van Gaal duikt op bij oude club en strooit met complimenten

10 maart 2023, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Louis van Gaal dook donderdag weer eens op bij AZ. De voormalig bondscoach bracht voor het goede doel een bezoekje aan zijn ex-werkgever en deelde een hoop complimenten uit. Zo bracht hoofdtrainer Pascal Jansen het er goed vanaf en bleek Van Gaal lovend over de vijftigjarige oefenmeester.

Een vriend van Van Gaal had via een veiling een Meet & Greet met de selectie van AZ gewonnen en nam de voormalig trainer van AZ mee naar de club. De veiling was voor de stichting Spieren voor Spieren en daar is de bekende trainer ambassadeur van. Jansen sprak dan ook even met Van Gaal. "Het was sowieso leuk om Louis weer te zien, in goede gezondheid. Hij maakte een montere indruk", vertelde Jansen aan onder andere Voetbal International. "En hij is altijd vol lof over de club; over wat we doen en hoe we het doen. Of het nou gaat om het eerste elftal, de jeugdopleiding of de clubleiding."

Jansen kon ook nog een compliment in ontvangst nemen. "Louis is trots op me", zei de oefenmeester. "Dat is leuk om te horen van een van de allergrootsten. Hij vindt het mooi om te zien hoe we spelen en presteren, terwijl er de laatste jaren veel goede spelers zijn weggegaan."

Lees ook: Vijf conclusies na de voetbalweek van Feyenoord

Een tip voor de club was ook al gauw gemaakt door Van Gaal. "Hij vertelde dat we vooral aan onze visie moeten blijven vasthouden. In zijn totaliteit. Dat we ook in mindere tijden onze lijn blijven volgen, vindt hij een enorme kracht van AZ", liet Jansen weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pascal Jansen is ook gewoon heel goed bezig !!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen