Manchester Evening News ziet vier spelers het vertrouwen van Ten Hag terugbetalen

10 maart 2023, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United revancheerde zich donderdagavond voor de afgang op Anfield door Real Betis in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Europa League met 4-1 te verslaan. De keuze van Erik ten Hag om niets aan zijn opstelling te veranderen, pakte goed uit. Manchester Evening News wijst vier spelers aan die het vertrouwen van de Nederlandse trainer (en de fans) hebben terugbetaald.

De roep om meerdere wijzigingen door te voeren klonk luid bij de achterban van Manchester United na de pijnlijke 7-0 nederlaag tegen Liverpool. Toch verschenen donderdagavond dezelfde elf spelers aan de aftrap die afgelopen weekend ook startten. 'Dit was een avond van boetedoening voor de basisspelers die vier dagen eerder betrokken waren bij de vernedering op Anfield', begint Manchester Evening News.

Volgens de regionale krant hebben Marcus Rashford, Antony, Bruno Fernandes en Wout Weghorst de zwakke wedstrijd tegen Liverpool van zich afgeschud. 'Antony, een van de zwakste spelers op Anfield, was weer beslissend op een Europese avond op Old Trafford. De nonchalance waarmee hij de bal buiten het bereik van Claudio Bravo krulde, is een van de redenen waarom Erik ten Hag een prioriteit van zijn komst maakte.'

Fernandes, de speler van Manchester United die na de blamage tegen Liverpool misschien wel de meeste kritiek kreeg te verduren, stond volgens bovengenoemd dagblad op als aanvoerder door een doelpunt en assist voor zijn rekening te nemen. Rashford leidde de zege op Real Betis in door vroeg in de wedstrijd hard raak te schieten. Zijn doelpunt vierde hij uitbundig. 'De misser van Liverpool zat nog steeds in zijn gedachten', wordt er geschreven.

Ook Weghorst was trefzeker tegen Real Betis. 'Hij heeft slechts twee doelpunten in vijftien wedstrijden gemaakt, maar zijn harde werken wordt gewaardeerd door het publiek. Hij was de supporters iets verschuldigd na zijn daad in de Anfield-tunnel. Wegrhost draaide zich om naar Stratford End en balde zijn vuisten toen zijn naam werd aangekondigd als doelpuntenmaker.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen