Kieft analyseert tegengoal Feyenoord en concludeert wat iedereen al vermoedt

10 maart 2023, 07:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft zichzelf ondanks de late gelijkmaker van Ezequiel Bullaude tekort gedaan op bezoek bij Shakhtar Donetsk (1-1), vinden Wim Kieft en Kees Jansma. De analisten verwachten dan ook dat de Rotterdammers het karwei volgende week in eigen huis afmaken.

Feyenoord had donderdagavond het betere van het spel tegen Shakhtar Donetsk, maar kwam desalniettemin in de 79ste minuut op achterstand door een doelpunt van Yaroslav Rakitski. Het ontbeerde de Oekraïners bij de 1-0 niet aan geluk, daar de bal via de rug van de verdediger in het doel van Timon Wellenreuther vloog.

Lees ookFeyenoorders balen: "Dat mag ons nooit gebeuren

Het tegendoelpunt was volgens Kieft tekenend voor de avond van Feyenoord. "Hij wil de bal volgens mij ontwijken", analyseerde de voormalig voetballer in de studio van Veronica het doelpunt van Shakhtar Donetsk. Kieft lijkt gelijk te hebben, want Rakitski leek niet de intentie te hebben de bal te raken.

Door een laat doelpunt van Bullaude verschafte Feyenoord zich alsnog een goede uitgangspositie voor volgende week. "Feyenoord gaat gemakkelijk door naar de volgende ronde", voorspelt Jansma. "Uiteindelijk is het een prima resultaat in een uitwedstrijd."

Lees ookSlot geeft na wedstrijd tegen Shakhtar duidelijkheid over blessure Giménez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

pracht doelpunt! niets op aan te merken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen