'Ten Hag kijkt bij concurrent Chelsea én Tottenham voor nieuwe spelers'

9 maart 2023, 17:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United zou interesse hebben in Mason Mount van competitiegenoot Chelsea. De middenvelder staat op een lijst met targets, waar ook Jude Bellingham (Borrusia Dortmund) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) opstaan. Erik ten Hag wil graag zijn selectie versterken in de komende zomer, om definitief mee te gaan doen om de titel in Engeland.

Volgens The Guardian staat de Chelsea-middenvelder nu op een lijstje van zomertargets. Voor United is Kane de eerste die binnengehaald moet worden. Als dit gebeurt, dan is de kans óók groter dat Mount vertrekt naar The Red Devils. Bellingham, op dit moment nog het hoofddoel voor het middenveld, wordt namelijk te duur als Kane de overstap naar Manchester maakt. Mount is dan een goedkopere optie.

Tottenham Hotspur gaat namelijk de absolute hoofdprijs vragen voor Kane. Voorzitter Daniel Levy is niet iemand die zijn spelers graag laat vertrekken en als er al spelers vertrekken, moet dat voor de hoofdprijs - helemaal naar rechtstreekse concurrenten. Twee seizoenen geleden leek de Engelse spits naar Manchester City te vertrekken, maar dat werd uiteindelijk tegengehouden door Levy. Om mee te doen om prijzen, is het aannemelijk dat Kane na dit seizoen vertrekt. 

Lees ook: Erik ten Hag geeft eigen draai aan bijnaam Lisandro Martínez

Mount moet daarentegen niet zoveel gaan kosten en de middenvelder staat zelf positief tegenover een vertrek. Met 75.000 pond per week is de Engels international een van de laagverdieners bij Chelsea en wil daarom meer verdienen. Daar gaan de Londenaren niet mee akkoord en daarom is Mount op zoek naar een nieuw avontuur. Dat moet in de komende zomer gebeuren, want anders wordt het een gratis deal: zijn verbintenis loopt in 2024. Op dit moment moet de 24-jarige speler vijftig miljoen pond kosten. Ondanks alle winteraanwinsten is Mount is nog wel basiskracht bij Chelsea. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen