Paul Pogba verpest het voor zichzelf en wordt disciplinair gestraft

9 maart 2023, 13:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paul Pogba ontbreekt donderdagavond in de wedstrijdselectie van Juventus voor de ontmoeting met SC Freiburg in de achtste finale van de Europa League. De 29-jarige Franse middenvelder is disciplinair geschorst, zo stelt journalist Fabrizio Romano.

Pogba zou woensdag te laat bij een training zijn gekomen en daarvoor gestraft zijn door trainer Massimiliano Allegri.

Heel vaak heeft de Frans internation dit seizoen nog niet met zijn teamgenoten getraind, daar hij door een in de voorbereiding opgelopen knieblessure lang aan de kant stond.

Het seizoen van Pogba verloopt vooralsnog niet zoals de speler had verwacht en gehoopt. Anderhalve week maakte de middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van Manchester United, pas zijn eerste minuten van het seizoen. Na zijn invalbeurt tegen Torino kwam Pogba afgelopen weekend tegen AS Roma ook als invaller aan de bak.

Het was de bedoeling dat Pogba tegen Freiburg zijn Europese comeback zou maken, maar dat zit er niet meer in. Mogelijk krijgt de flamboyante middenvelder volgende week een herkansing. Dan wordt in Duitsland de return in de achtste finale van de Europa League gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen